nieuws

Gooische naar Afval Verwerking Rijnmond

Archief

De Gooische Assurantieclub organiseert in samenwerking met AXA Verzekeringen een excursie naar Afval Verwerking Rijnmond (AVR). Vertrek vanaf motel De Witte Bergen in Eemnes om 9.00 uur. Na een presentatie en lunch bij AXA is er ’s middags een uitgebreid programma bij AVR.

Lezing bij Leidsche over ‘Leven’ na Vermeend?
Leidse Assurantie Club een lezing over de plannen van staatssecretaris Vermeend van Financiën met betrekking tot ‘Belastingregime 21ste eeuw’. Deze plannen kunnen tot een grote omwenteling van de individuele levenmarkt leiden, zodat ‘Leven’ na Vermeend er heel anders kan uitzien. De lezing wordt gehouden in Bowling & Party Centrum De Oude Tol, Hoofdstraat 147 te Sassenheim. Aanvang 20.00 uur.
Millennium-lezing bij Gelderse Assurantie Club
André Blom van het Verbond van Verzekeraars en bestuurslid van het Millennium Platform houdt bij de Gelderse Assurantie Club een millennium-lezing met als titel: ‘Wat staat ons nog te doen?’. De lezing wordt gehouden van 17.00 tot ca. 19.30 uur in Postiljon Hotel Arnhem.
Haagse-lezing: communicatie over multichannel-distributie
De tijden van strikte scheiding tussen ‘intermediairmaatschappijen’ en ‘direct-writers’ zijn voorbij, maar hoe wordt hierover gecommuniceerd? Marianne Oomens, senior consultant en aanvoerder van het Team Finance van Bikker Communicatie, zal bij de Haagse Assurantie Club een lezing houden: ‘Communicatie over multichannel distributie’. Locatie: Pulchri Studio, Lange Voorhout 15 te Den Haag. De lezing begint om 19.30 uur (zaal open 19.00 uur).
Congres ‘flexibele levenproducten’
Het Institute for International Research (IIR) houdt van 17 t/m 19 mei opnieuw een congres over het onderwerp flexibele levenproducten. Op maandag en dinsdag spreken diverse medewerkers van verzekeraars en intermediair over de universal-lifemarkt. Op woensdag wordt in het Krasnapolsky-hotel in Amsterdam een workshop gehouden over het nut van Internet voor de levenmarkt. Congreskosten: f 2.595 (inclusief workshop f 3.590). Meer informatie bij Ine Dinklo (IIR), tel. 020-305.50.50.
Congres over fiscale behandeling oudedag
Kluwer Opleidingen organiseert op woensdag 19 mei (van 09.30 uur tot 16.00 uur) in het Amersfoortse Tulip Inn-hotel een congres over de fiscale behandeling van oudedagsvoorzieningen. Dagvoorzitter is prof.dr. P. Kavelaars (Erasmus Universiteit). Deelname aan het congres kost f 895 (excl. btw). Meer informatie op tel. 0570-647.190 of via Internet www.kluwer.nl.
Congres kwaliteit op hypothekenmarkt
Congresorganisator Focus houdt een hypotheekcongres waarop trends en ontwikkelingen in strategie, bescherming en advisering centraal staan. Diverse inleiders uit de hypotheeksecor werken eraan mee. De conferentie heeft plaats in het Crowne Plaza in Hoofddorp en kost inclusief maaltijden en consumpties f 1.995, ex btw. Een dag bijwonen, kost f 1.295, ex btw. Meer informatie: tel. 020-671.19.11.
Congres ‘employee- benefits’ geanalyseerd
Tijdens het congres ‘employee-benefits’ worden de resultaten van een groot marktonderzoek naar de wensen van ondernemers bekend gemaakt. Deskundigen bekijken nieuwe mogelijkheden en tonen de kansen die voortvloeien uit de actuele ontwikkelingen. Kluwer Opleidingen organiseert dit congres in het Fortis Auditorium te Utrecht. Kosten voor deelname bedragen f 895 (excl. btw). Meer inlichtingen en aanmelding bij Kluwer Opleidingen, tel. 0570-64.71.97.
Het belastingstelsel in de 21e eeuw
In hotel Bijhorst te Wassenaar is door de SVV en Federatie van Assurantieclubs in samenwerking met de Goudse, Haagse en Leidse Assurantie CLub een regio-bijeenkomst georganiseerd. In het kader van een introductie van de cursussen ‘Hypotheekadviseur’ en ‘Financial Planning’ zal mr. Jan Zoethout van de Friesland Bank een lezing houden met als onderwerp: ‘Het belastingstelsel in de 21e eeuw’. Aanvang van de lezing 20.00 uur (zaal open 19.30 uur).
Jaarcongres Pensioenen 1999
Tijdens het 7e Kluwer Jaarcongres Pensioenen bekijken gerenommeerde sprekers de actuele verschuivingen en tonen zij hun visie op de wijzigingen: de fiscale behandeling pensioenen, strenger toezicht, taakafbakening, de stand van zaken bij artikel 2b en het Pensioenconvenant. Het congres wordt gehouden in het Kurhaus Hotel te Scheveningen. De kosten voor deelname bedragen f 895 (excl. btw). Meer informatie en aanmelding bij Kluwer Opleidingen, tel. 0570-64.71.97.
Landelijk congres over juridische knelpunten
Het landelijk congres over juridische knelpunten en het jaar 2000 biedt aan gebruikers, leveranciers en hun juridisch adviseurs inzicht in juridische aspecten en risico’s. In het ochtendprogramma komen aan de orde: de actuele stand van zaken, herstelkosten en aansprakelijkheid, Millennium Platform en de rol van juristen en IT-deskundigen. Het middagprogramma bestaat uit praktijkvraagstukken op het gebied van bank- en verzekeringswezen en er wordt een casus behandeld. Meer informatie bij Kluwer Opleidingen, tel. 0570-64.71.90 of via www.kluwer.nl.

Reageer op dit artikel