nieuws

Gommer & Partners Pensioen Advocaten van start in Tilburg

Archief

Theo Gommer, directielid van Akkermans & Partners (Tilburg), heeft het advocatenkantoor Gommer & Partners Pensioen Advocaten opgericht.

Gommer vormt samen met Henny van den Hurk het advocatenduo van het nieuwe kantoor, dat oorspronkelijk als vijfde vennootschap aan de onderneming Akkermans & Partners zou worden gehangen onder de noemer Akkermans & Partners Pensioenadvocatuur (zie AM 5, pag. 4). Het kantoor moet volgens de advocatuurregels echter los staan van Akkermans & Partners, vandaar dat voor deze constructie is gekozen.
Gommer & Partners Pensioen Advocaten kent meerdere aandeelhouders, waaronder Gommer en Van den Hurk zelf. De laatste is al tien jaar werkzaam als advocate, laatstelijk voor kantoor Van den Boomen (Waalre). Tot zijn doelgroep rekent het nieuwe kantoor verzekeringsmaatschappijen, pensioenadviseurs, accountants en collega-advocaten.

Reageer op dit artikel