nieuws

GMAC gaat tot 125% dertig jaar lang aflossingsvrij verstrekken

Archief

GMAC Hypotheken heeft de voorwaarden van de vorig jaar geïntroduceerde GMAC Star uitgebreid

Voortaan kunnen klanten een volledig aflossingsvrije hypotheek sluiten met een looptijd van dertig jaar. Bij het product, dat vooral op starters is gericht, was het al mogelijk om tot 125% van de executiewaarde aflossingsvrij te lenen. Daarvoor stond echter een maximale periode van zeven jaar. Daarna moest wel een oplossing worden gezocht voor de aflossing aan het eind van de looptijd, tenzij de waarde van de woning minder dan 90% van de executiwaarde bedroeg. Nu heeft GMAC die voorwaarde laten vervallen. Voor de gehele looptijd kan dus nu tot 125% van de executiewaarde aflossingsvrij worden geleend. “Dat biedt de adviseur ruimte voor additionele advisering op het gebied van persoonlijke financiële planning”, aldus de geldgever, die de nieuwe variant GMAC Star for Life heeft genoemd.

Reageer op dit artikel