nieuws

Global Visitor van OOM alleen via internet

Archief

OOM gaat rond het eind van het jaar de ‘Global Visitor’ uitsluitend nog op internet aanbieden.

De Global-Visitorpolissen, de ziektekostenpolissen voor buitenlanders die tijdelijk in ons land verblijven, worden steeds meer via internet aangevraagd en afgegeven. “Op het moment gaat het om 80% procent van deze polissen, en aan het eind van het jaar zal het om ongeveer 95% van de polissen gaan”, zegt OOM-directeur Jelle Visser.
De Global Visitor is een eenvoudig product, waarbij tussenpersonen – bij een bepaalde omzet – de mogelijkheid hebben om de polis zelf elektronisch af te geven. Dit, in tegenstelling tot de ‘Global Traveler’ die vanwege de gezondheidsverklaring wel via internet kan worden aangevraagd, maar niet via internet kan worden afgegeven. De tussenpersoon kan de polis zelf aanvragen, maar kan ook op zijn site een link plaatsen naar de OOM-site, zodat de aspirant-verzekerde de polis zelf kan aanvragen. OOM heeft de website www.oominsurances.com enige tijd geleden vernieuwd. De site bestaat nu uit afzonderlijke delen voor de brand- en ziektekostensector. Nieuw is ook een adviespagina voor de brandverzekering. Opmerkingen:

Reageer op dit artikel