nieuws

Gladys Frijmersum start haar eigen adviesbureau

Archief

Na diverse directiefuncties bij verzekeraars te hebben vervuld, is Gladys Frijmersum haar eigen adviesbureau gestart. Zij richt zich onder de naam Imola Management nadrukkelijk op de verzekeringsbranche.

Frijmersum vangt haar activiteiten samen onder de noemer ‘issue management’. Ze biedt tijdelijke versterking van het management, maar wil zich niet als bureau voor interim-management profileren. Ze wil bij verzekeraars onder meer ook veelbelovende talenten coachen en haar ervaring in het bewerkstelligen van cultuuromslagen (“van intern georiënteerd naar extern gemotiveerd”) aanbieden.
Loopbaan
Gladys Frijmersum (41) begon haar loopbaan in de verzekeringsbranche in 1978 op de Afdeling Leven Collectief bij Zwitserleven in de functie van medewerker Wiskunde. In 1980 volgde de overstap naar de Nederlandse Reassurantie Groep als ‘assistant- actuary’.
Vervolgens werkte Frijmersum van 1987 tot eind 1996 bij Delta Lloyd, laatstelijk in de functie van directeur Concernrelaties en Internationale Zaken. Daarna maakte ze tot september 1999 deel uit van de directie van Zilveren Kruis, waar zij de business- unit Zakelijke Markt – ter bediening van de collectieve ziektekostenrelaties – heeft opgezet. Het adres van Imola Management is postbus 22, 2200 AA Noordwijk, tel. 071-572.79.99, e-mail: Gladys@imola.nl
Gladys Frijmersum: “Zeker niet alleen interim-management”.

Reageer op dit artikel