nieuws

Gezamenlijk verzuimproduct van De Amersfoortse en ArboNed

Archief

De Amersfoortse en ArboNed introduceren de ‘Prestatieaanpak’, een verzuimproduct dat gericht is op werkgevers met meer dan vijftig medewerkers.

De Prestatieaanpak bestaat uit twee componenten: arbodienstverlening door ArboNed en een stop-loss verzuimverzekering van De Amersfoortse. Een belangrijk onderdeel van het nieuwe verzuimproduct is de BedrijfScan, waarmee ArboNed – op basis van door de werkgever verstrekte informatie én een bedrijfsbezoek – een blauwdruk maakt van de arbeidsomstandigheden in het bedrijf.
De BedrijfScan is nodig om een reële verzuimdoelstelling vast te stellen. Deze zogenaamde ‘verzuimtarget’ is het streefverzuimpercentage na drie jaar en is specifiek gericht op het betreffende bedrijf. De werkgever betaalt drie jaar een vaste premie (bij gelijkblijvende loonsom en aantal medewerkers). Ter ondersteuning van het intermediair hebben De Amersfoortse en ArboNed een actiesite ontwikkeld: www.prestatieaanpak.nl.

Reageer op dit artikel