nieuws

Gescheiden verkoopkanalen Kombo

Archief

Binnen de nieuwe besloten vennootschap Kombo worden de backoffice- en volmachtactiviteiten van beide fusiebedrijven geïntegreerd. “Daarbij zal gebruik worden gemaakt van het administratiesysteem van Kombin”, vertelt Kombin-directeur Jasper Gorter, die samen met Mario van der Vleuten (Kombin) en Frishert zitting krijgt in de directie van Kombo. 

De frontoffice van Kombo gaat bestaan uit gescheiden verkoopkanalen voor assurantietussenpersonen onder het label Box Finance én voor kleinere inkooporganisaties, franchiseketens en loondienstorganisaties van verzekeraars onder het label Kombin. Voor ondersteuning en begeleiding van de assurantiekantoren zal de verkoopcapaciteit worden opgevoerd. “Het aantal verkoopmanagers wordt uitgebreid van tien naar 25. Zij gaan elk 25 tot maximaal veertig assurantiekantoren bedienen”, aldus Frishert. 

Reageer op dit artikel