nieuws

Gerritsjans & Kamp over naar Snelder-Zijlstra

Archief

Makelaardij- en assurantiebedrijf Gerritsjans & Kamp in Delden is overgenomen door de Snelder-Zijlstra Makelaars Groep.

De overname van Gerritsjans & Kamp (2.200 relaties, f 6 tot 7 mln premie-omzet) betekent een nieuwe stap in de opbouw van een netwerk van assurantiekantoren in Twente onder de naam Snelder-Zijlstra-Jansen Assurantiën, zegt directeur Hans Jansen. “We profileren ons nadrukkelijk als 100% onafhankelijk intermediair. Door overnames en autonome groei moet dit kantorennet snel worden uitgebreid.
Snelder-Zijlstra-Jansen is voor driekwart eigendom van de H. Jansen Groep in Winterswijk. Deze groep telt inclusief de assurantie-afdeling van Gerritsjans & Kamp 32 medewerkers. De brutopremie-omzet van het assurantiebedrijf bedraagt ruim f 50 mln.
Snelder-Zijlstra Makelaars heeft vestigingen in Enschede, Hengelo, Haaksbergen, Winterswijk en Almelo.

Reageer op dit artikel