nieuws

Geové RZG zet tweede mobiel kantoor in

Archief

Geové RZG (Amicon) heeft in het werkgebied van RZG een tweede mobiel kantoor ingezet.

Vorig jaar zijn in het werkgebied van RZG zeven balies in bibliotheken gesloten. Ze werden steeds minder druk bezocht. Verzekerden pakken vaker de telefoon of maken gebruik van de website. Om de opheffing te compenseren zouden er, voornamelijk ten behoeve van de oudere verzekerden, twee mobiele kantoren komen. De tweede is kortgeleden aangeschaft. De mobiele kantoren vervangen de balies in Bedum, Emmen, Leek, Roden, Stadskanaal, Veendam en Vries. De bibliotheekbalies in Delzijl en Groningen waren niet opgeheven. Ook heeft RZG nog twee bijkantoren in Hoogezand en Winschoten.
Het aantal baliebezoekers liep vooral terug door de informatieve internetsite www.geoverzg.nl waarop ook offertes kunnen worden aangevraagd en particuliere ziektekostenverzekeringen kunnen worden gesloten. Volgens woordvoerster Jeannet Kooi heeft de site wekelijks gemiddeld 2.500 bezoekers. Hoeveel polissen via de site worden gesloten, kan zij niet zeggen. Wel dat dit voornamelijk 25-35-jarigen betreft.

Reageer op dit artikel