nieuws

Geové biedt 2e-klassers keus tussen daguitkering en kuuroord

Archief

Voor verzekerden met een 2e-klassedekking die – al dan niet noodgedwongen – 3e klasse worden verpleegd, heeft Geové nu een aantrekkelijk doekje voor het bloeden. Deze verzekerden kunnen op kosten van de maatschappij drie dagen naar een kuuroord (vol pension, mét partner). Hiertoe is een overeenkomst gesloten met Thermae 2000 in Valkenburg en Sanadome in Nijmegen.

De verzekerden met een 2e-klassedekking die ‘lager’ worden verpleegd, krijgen feitelijk de keuze tussen een uitkering van f 100 per ziekenhuisverpleegdag en het arrangement in een van de twee kuuroorden.
Bestuursvoorzitter Kegel van Geové wijst erop, dat de maatschappij de betrokken verzekerden actief benadert. “Als wij in ons ziekenhuisregistratiesysteem constateren, dat een 2e-klasseverzekerde wordt verpleegd in 3e klasse, sturen wij de betrokkene een brief waarin deze wordt gewezen op het recht op daguitkering of kuurarrangement.” Indien de verzekerde voor het kuurarrangement kiest, heeft deze nog drie maanden de tijd om te bepalen wanneer hij/zij er gebruik van maakt.
Thermae 2000 in Valkenburg.

Reageer op dit artikel