nieuws

Genomineerden ISI Innovatieprijs

Archief

De genomineerden voor de ISI Generali Innovatieprijs 2007 zijn bekend. De jury buigt zich nu over de vraag wie zich op 22 november de winnaar mag noemen.

De vier genomineerden voor de Innovatieprijs zijn: De Ondernemersbalie Associatie, Pensioendesk, VZP Intermediair en Comoditas. Een van deze bedrijven maakt kans op het bedrag van _ 7.500.
Ook zijn vier bedrijven genomineerd voor de aanmoedigingsprijs. Dit zijn: Elkjaargoedkoopverzekerd.nl, Gullwing Racing Insurance, Kanis Adviesgroep en Financieel Adviesburo Peramaker. Eén van hen maakt kans op de prijs van _ 2.500.
Volgens de initiatiefnemers geven de acht genomineerden een goed beeld van de zaken die binnen de verzekeringsbranche leven, zoals beloningstransparantie, digitale verkoop van adviesproducten, het creëren van nieuwe dienstverlening door middel van samenwerking en het benutten van technologie om processen efficiënter te maken.

Reageer op dit artikel