nieuws

Generali wil graag ‘Cyberali’ worden

Archief

Generali introduceert nog dit jaar een consumentenversie van LeoWeb, het automatische acceptatiesysteem voor het intermediair. Volgens Hubert Voskuijl, directeur Schade van Generali, is het door het toenemend gebruik van Internet-technologie heel goed mogelijk dat Generali zich ontwikkelt tot ‘Cyberali’

Met de introductie van een consumentenversie van LeoWeb wordt het voor werknemers van een bedrijf mogelijk om op de werkplek een aantal fringe-benefits te regelen. LeoWeb van Generali is kortweg een automatisch acceptatiesysteem via Internet, dat gebouwd is met behulp van systeemhuis Aksènse (sinds kort voor 100% in handen van systeemhuis CCS.)
Achter de schermen
Het intermediair blijft volgens Voskuijl bij de consumentenversie van LeoWeb een belangrijk rol spelen. Voor de werknemer lijkt het alsof hij zelf rechtstreeks een verzekering aanvraagt, maar die aanvraag komt terecht bij de tussenpersoon met wie de werkgever samenwerkt. Deze tussenpersoon handelt achter de schermen alles af.
Voskuijl zegt met een landelijk werkende tussenpersoon in gesprek te zijn die met de consumentenversie van LeoWeb gaat werken. Eind dit jaar wordt de introductie verwacht.
Design Studio
LeoWeb is gebaseerd op de software-tool Design Studio waarmee financiële dienstverleners hun front-office volledig op maat kunnen bouwen. Daarbij worden zij ondersteund door CCS Front Office (CCSf). Ook Dutch Insurance Network (DIN) krijgt binnenkort een applicatie die gebouwd is met deze software: Innoweb dat evenens met behulp van Internet-technologie automatische acceptatie mogelijk maakt.

Reageer op dit artikel