nieuws

Generali verhoogt ook de wa-premie motorrijtuigen

Archief

Generali heeft begin deze maand de wa-premie voor personenauto’s en voor bedrijfswagens verhoogd.

Volgens Generali kan de premieverhoging voor de wa-verzekering van personenauto’s beperkt blijven tot 5% dankzij de vorig jaar genomen maatregelen. De premies voor de casco en wa-extra-dekking zijn niet verhoogd.
De dekking voor bedrijfswagens is eveneens duurder geworden. De wa-premie is verhoogd met 15% en de cascopremie met 55%.
Het tarief voor de beperkt casco-dekking is niet gewijzigd. De wa-premie voor landbouw- en winkelwagens is opgetrokken met 5%.
Naast deze premiemaatregelen biedt de Generali haar casco- en beperkt-cascoverzekerden de mogelijkheid tot het inbouwen van een startonderbreker in hun auto tegen het tarief van f 199. Deze aanbieding loopt tot eind dit jaar. Ook de gratis autoruit-graveeractie voor casco en beperkt-cascoverzekerden wordt voor onbepaalde tijd voortgezet.

Reageer op dit artikel