nieuws

Generali redt innovatieprijs

Archief

Generali heeft het initiatief genomen om de vorig jaar voor het eerst uitgereikte ISI-innovatieprijs in stand te houden.

Door de afronding van het ISI-project (InnovatieScenario’s voor het Intermediaire kanaal) dreigde de in 2006 uitgereikte prijs een eenmalig karakter te krijgen. Generali zet de innovatieprijs samen met Het Verzekeringsblad voort.
Evenals vorig jaar worden er twee prijzen uitgereikt: de innovatieprijs (_ 7.500) voor de beste geïmplementeerde innovatie, en de aanmoedigingsprijs (_ 2.500) voor ‘innovaties in ontwikkeling’.
Bij innovaties in de financiële dienstensector gaat het niet alleen om baanbrekende uitvindingen, maar juist ook om slimmere vormen van bedrijfsvoering en andere (en betere) vormen van dienstverlening aan klanten. Meer informatie: www.isi-generali-innovatieprijs.nl.

Reageer op dit artikel