nieuws

Generali: nieuwe aov-variant en vaste tariefsverlaging

Archief

Generali heeft bij de arbeidsongeschiktheidsverzekering het actietarief van het laatste kwartaal van 2007 omgezet in een vaste tariefsverlaging tot maximaal 12% en een nieuwe variant ontwikkeld.

De nieuwe Aov Exact is gericht op ondernemers die absolute zekerheid willen over het uitkeringsniveau. Hierbij is het bedrag dat de ondernemer bij arbeidsongeschiktheid aan periodieke uitkeringen ontvangt exact gelijk aan de verzekerde som. De uitkering wordt niet verlaagd als er andere uitkeringen of inkomsten zijn. Ook naar het inkomen in de jaren voor de arbeidsongeschiktheid wordt niet gekeken. Het is zelfs niet relevant of er werkelijk inkomensverlies is.
Behalve de algemene tariefsverlaging geldt voor elke nieuwe aov drie jaar lang een aanvangskorting. Het intermediair kan gebruik maken van de nieuwe offertesoftware, waarbij met iedere aanvraag op elke werkdag in het eerste kwartaal wordt meegedongen naar een iPod Touch.

Reageer op dit artikel