nieuws

Generali lokt particulieren met tarief Ondernemerslijfrente

Archief

Generali heeft het tarief voor de Ondernemerslijfrente ook beschikbaar gemaakt voor particuliere klanten. De maatschappij wil daarmee nog vóór 1 april een slag slaan op de lijfrentemarkt.

Het tarief voor ondernemers hoort volgens Generali bij de scherpste in de markt. Aan de hand van MoneyView-gegevens komt een niet-roker van 35 jaar voor een dertigjarige lijfrentepolis met een inleg van _ 250 per maand bij Generali uit op een kapitaal van _ 211.264. Dat is ruim _ 10.000 meer dan bij ABN Amro en Fortis ASR. Inclusief risicodekking (110%) levert de Ondernemerslijfrente een particuliere klant ruim _ 6.000 meer op dan bij Aegon en bijna _ 10.000 meer dan bij Winterthur. Daarbij is gerekend met standaardprovisietarieven; bij het Aegon Verzekeren & Beleggen-product is de provisie bijvoorbeeld zelf in te stellen door de tussenpersoon.
Generali mikt met de uitbreiding op belastingbetalers die nog vóór 1 april lijfrentepremies willen storten en daarmee de jaarruimte over 2007 willen benutten.

Reageer op dit artikel