nieuws

Generali introduceert no-claim beschermer

Archief

Generali heeft de no-claim beschermer geïntroduceerd, een optionele dekking voor de personenautoverzekering, waarmee één schuldschade per jaar kan worden geclaimd zonder dat er sprake is van een terugval in de no-claimkorting. Bij meerdere schuldschades per jaar is er sprake van een gedempte terugval. De premie wordt berekend over de netto WA- en cascopremie, zodat bestuurders met een hoge B/M korting ook voor de no-claim beschermer minder betalen dan bestuurders met weinig schadevrije jaren.

Aan de introductie van de no-claim beschermer ging een uitgebreide testmailing aan 1500 verzekerden vooraf. Op grond van de resultaten van deze mailing verwacht Generali een succesvolle introductie van de no-claim beschermer. 

Reageer op dit artikel