nieuws

Gemiddelde prijs koopwoning

Archief

bedroeg in de maanden van mei tot en met juli dit jaar f 231.800, tegenover f 214.600 in dezelfde periode vorig jaar, aldus de makelaarsorganisatie NVM.

voor nieuwe hypotheken. Gedurende een rentevaste periode van één jaar geldt een rente van op dit moment 5,7% (effectief 5,9%). Binnen dat jaar kan de cliënt kosteloos overstappen naar een rentevaste periode naar keuze.
haar rentetarief voor kleine spaarbedragen verlaagd van 4,25% naar 3%. Saldi tot f 5.000 kunnen zonder boete worden overgeheveld naar andere spaarrekeningen, ook die van andere banken, aldus de Consumentenbond.
Soeren heeft zijn activiteiten gesplitst en in drie aparte bedrijven ondergebracht: vastgoed, makelaardij, verzekeringen en hypotheken. Het bedrijf (11 medewerkers) bestaat zo’n 20 jaar.

Reageer op dit artikel