nieuws

Gemiddelde prijs koopwoning

Archief

Gemiddelde prijs koopwoning De gemiddelde prijs van een koopwoning bedroeg in de maanden van mei tot en met juli dit jaar ƒ 231

800, tegenover ƒ 214.600 in dezelfde periode vorig jaar, aldus de makelaarsorganisatie NVM. Opstaprente VSB Bank De VSB Bank heeft een Opstaprente geÏntroduceerd voor nieuwe hypotheken. Gedurende een rentevaste periode van één jaar geldt een rente van op dit moment 5,7% (effectief 5,9%). Binnen dat jaar kan de cliënt kosteloos overstappen naar een rentevaste periode naar keuze. Renteverlaging Postbank De Postbank heeft per 5 september haar rentetarief voor kleine spaarbedragen verlaagd van 4,25% naar 3%. Saldi tot ƒ 5.000 kunnen zonder boete worden overgeheveld naar andere spaarrekeningen, ook die van andere banken, aldus de Consumentenbond. Rebo Makelaars splitst activiteiten Rebo Makelaars in Laag Soeren heeft zijn activiteiten gesplitst en in drie aparte bedrijven ondergebracht: vastgoed, makelaardij, verzekeringen en hypotheken. Het bedrijf (11 medewerkers) bestaat zo’n 20 jaar.

Reageer op dit artikel