nieuws

Gelijkstelling WFD-diploma’s Naam diploma Naam instelling Gelijkstelling

Archief

voor modules Kandidaat Actuaris AG Actuarieel Genootschap Basis, Levensverzekeringen BA in Pensions and Life Assurance Akkermans & Partners Cognitief: Basis, Levensverzekeringen Beta in Pensions and Life Assurance Akkermans & Partners Cognitief Basis, Levensverzekeringen Schriftelijke opleiding BA in Pensions and Life Assurance Akkermans & Partners Cognitief Basis, Levensverzekeringen Persoonlijke Financiële Planning voor Hoger Opgeleiden Amsterdamse Academie Basis, Consumptief krediet, Hypothecair krediet, Beleggen A, Levensverzekeringen MA in Financial Planning Avans Hogeschool – Instituut Scire Basis, Consumptief krediet, Hypothecair krediet, Beleggen A, Levensverzekeringen Commercieel medewerker banken Ecabo Basis, Consumptief krediet Commercieel medewerker verzekeringen) Ecabo Basis, Schadeverzekeringen Commercieel medewerker bank- en verzekeringswezen) Ecabo Basis, Consumptief krediet, Schadeverzekeringen Opleiding Financieel Adviseur (OFA): Fiscaliteit + Beleggen Fontys Hogescholen (i

s.m. Koning Willem I College) Basis, Beleggen A Opleiding Financieel Adviseur (OFA): Fiscaliteit + Hypotheken & Consumptieve kredieten Fontys Hogescholen (i.s.m. Koning Willem I College Basis, Consumptief krediet, Hypothecair krediet Opleiding Financieel Adviseur (OFA): Fiscaliteit + Leven & Pensioenen Fontys Hogescholen (i.s.m. Koning Willem I College Basis, Levensverzekeringen Naam Opleiding Financieel Adviseur (OFA): Schade + Zorg & Inkomen Fontys Hogescholen (i.s.m. Koning Willem I College Basis, Schadeverzekeringen Bedrijfseconomie: Bank- en Verzekeringswezen Hogeschool Drenthe Basis, Hypothecair krediet, Consumptief krediet, Beleggen A, Levensverzekeringen, Schadeverzekeringen Beleggings- en Financieel Analyst Morreau Instituut Basis, Beleggen A Basiskennis Bankproducten Nibe/Nibe-SVV Basis Basisopleiding Nibe/Nibe-SVV Basis Bankleer 1 Nibe/Nibe-SVV Basis Bankleer 2 Nibe/Nibe-SVV Basis Consumptieve kredietverlening Nibe/Nibe-SVV Basis, Consumptief krediet Kandidaat Beursgemachtigde Nibe/Nibe-SVV Basis, Beleggen A Opleiding voor Beambten in het Bank- en Effectenbedrijf Nibe/Nibe-SVV Basis, Consumptief krediet, Beleggen A Verzekeringsleer 1 Nibe/Nibe-SVV Basis Verzekeringsleer 2 Nibe/Nibe-SVV Basis Verzekeringsleer 1 + Verzekeringsleer 2 Nibe/Nibe-SVV Basis, Schadeverzekeringen Financiële Planning SEA / SEFD Basis, Hypothecair krediet, Levensverzekeringen Pensioenpraktijk 1 + Pensioenpraktijk 2 SEA / SEFD Basis, Levensverzekeringen

Reageer op dit artikel