nieuws

Geleense kantoren samen in Offermans Joosten Groep

Archief

De Geleense assurantiekantoren Offermans Groep en Joosten-Poelstra fuseren per 1 januari. De nieuwe combinatie gaat Offermans Joosten Groep heten.

De fusiepartners tellen gezamenlijk ruim dertig medewerkers, van wie 21 afkomstig van Offermans. Vier medewerkers van het bemiddelingsbedrijf in onroerend-goed Offermans Borger Meuffels gaan niet mee. Dit bedrijf blijft zelfstandig.
Het groeiscenario van Offermans Joosten Groep voorziet in een verdubbeling van het aantal medewerkers binnen drie tot vijf jaar. “We willen uitgroeien tot een sterke financiële marktpartij in geheel Zuid-Limburg”, aldus woordvoerder Victor Buit. Met het oog daarop wordt nu al uitgekeken naar een groter kantoorpand in Geleen, aldus Buit.
De directie van de fusiecombinatie zal bestaan uit: Wim Offermans, Paul Offermans, Eric Lacroix, en René Joosten. Zij hebben alle aandelen in hun bezit. “Verzekeraars hebben geen aandelenbelangen in ons assurantiebemiddelingsbedrijf”, aldus Buit.

Reageer op dit artikel