nieuws

Geld & Goed Leiden, voorloper van keten met vijf vestigingen

Archief

Geld & Goed financiële planners is de naam van een nieuw advieskantoor in Leiden. Het kantoor is de eerste van voorlopig vijf vestigingen die binnen twee jaar in het gehele land zullen worden opgeopend.

De adviesketen in spé is een initiatief van de ondernemers R. van Egmond (51) en G.L.M. Montanus (48), die beiden alle aandelen in eigendom hebben van de Geld & Goed Groep Leiden. Montanus voert tevens de dagelijse leiding over het advieskantoor in Leiden.
Montanus zegt 17 jaar werkzaam te zijn in het assurantiebemiddelingsbedrijf, eerst als vennoot van een assurantiekantoor in Ouddorp, en sinds november 1993 als zelfstandig adviseur. Van Egmond zou geen affiniteit met het verzekeringsbedrijf hebben.
Geld & Goed biedt een totaalpakket van financiële diensten (verzekeringen, pensioenen, sparen, lenen, hypotheken, en onroerend goed) aan, waarbij het uitgangspunt ‘maatwerk’ is. Het bedrijf claimt ook samen te werken met externe deskundigen, zoals accountants, belastingadviseurs, en notarissen.
Het advieskantoor werkt met behulp van het TFP-systeem (Total Finance Planning). Met dit systeem kunnen volledige analyses worden gemaakt van de (toekomstige) financiële situatie van relaties.
Gelde & Goed werkt samen met vijf verzekeraars (Amev, Axa Equity & Law, Levob, Nationale-Nederlanden, en Winterthur) en met Van Dien & Co in Alphen a/d Rijn, onderdeel van Van der Waal Assuradeuren in Oud-Beijerland. Geld & Goed benut dit volmachtbedrijf als ‘postenbank’ voor risico’s bij andere verzekeraars.
Directeur Montanus

Reageer op dit artikel