nieuws

Geen reisverzekering voor Britse 65-plussers

Archief

De Britse makelaarsorganisatie Biba heeft gewaarschuwd dat 9,5 miljoen Britse 65-plussers moeite hebben om een goede reisverzekering te sluiten tegen een bteaalbare premie

Door deze problemen is de kans groot dat velen van hen onverzekerd op reis gaan. Volgens Biba worden 65-plussers bij 30 van de 140 doorlopende reisverzekeringen afgewezen. Mensen van 70 jaar of ouder treft dit meer dan 105 van de 140 keer. Bij de aflopende reisverzekeringen ontvangen 65-plussers bij ongeveer 30 van de 150 polissen een afwijzing; bij 70-plussers zijn dit er meer dan 80. Biba wijst op de behoefte van een reisverzekering, aangezien claims van oudere reizigers ook groter kunnen zijn. Tevens adviseert de organisatie 65-plussers een tussenpersoon te benaderen, die voor hen kan shoppen.

Reageer op dit artikel