nieuws

Gedetacheerden Randstad krijgen benefits van ING

Archief

Uitzendorganisatie Randstad gaat het pakket employee-benefits voor ruim tienduizend detacheringskrachten flink uitbreiden.

De keten van uitzendbureaus bood gedetacheerden al langer een pensioenverzekering, WAO-gatverzekering en spaarloon. Begin vorig jaar werd de pensioenregeling overgeheveld van Aegon naar het eigen pensioenfonds FlexSecurity, uitgevoerd door Nationale-Nederlanden. Bij FlexSecurity bouwen ongeveer 80.000 detacherings- én uitzendkrachten pensioen op.
Binnenkort biedt FlexSecurity de deelnemers de mogelijkheid tot individueel bijsparen, een ANW-hiaatverzekering en een WAO-gatverzekering. De WAO-gatpolis was eerst ondergebracht bij Centraal Beheer.
Nieuw in het pakket voor detacheringskrachten zijn schadeverzekeringen. Een doorlopende reisverzekering en het WoonZeker-pakket kunnen zonder poliskosten verkrijgen bij de Postbank, net als NN een ING-dochter. Bij de Postbank is tevens de spaarloonregeling én een hypotheekarangement ondergebracht. Op de hypotheekrente kan een korting van 0,3% worden verkregen voor de eerste rentevaste periode; verder wordt 50% korting gegeven op de afsluitkosten.
Een andere ING-dochter, RVS, biedt de Randstad-flexwerkers verzekeringen voor de auto, de caravan, de bromfiets en rechtbijstand. Op de auto- en caravanpremie wordt 10% korting geboden.

Reageer op dit artikel