nieuws

Garantieverzekeraar Cardif vestigt zich in ons land

Archief

De Franse verzekeraar Cardif is vanaf nu in ons land werkzaam vanuit een vestiging in Breda.

Cardif was sinds begin dit jaar al actief in Nederland, vanuit haar Belgische vestiging (Brussel), met betalingsgarantieverzekeringen als gevolg van arbeidsongeschiktheid en werkloosheid.
Voorlopig legt Cardif zich toe op samenwerking met financieringsmaatschappijen en banken, die het produkt in combinatie met het consumptief krediet kunnen verstrekken. De premie voor de verzekering bedraagt een percentage van de maandtermijnen die de geldnemer is verschuldigd aan de financier.
Per 1 september krijgt de maatschappij een eigen vestiging in ons land onder leiding van directeur G. Meyskens. Het correspondentie-adres van Cardif (Nederland) is: Tramsingel 18b, 4814 AB Breda. Tel. 076 – 514.19.00.

Reageer op dit artikel