nieuws

Garantiemakelaar met commercial de lucht in

Archief

De Garantiemakelaars, het samenwerkingsverband van 130 NVM-makelaars, is sinds deze week voor het eerst met een commercial op televisie te zien.

De spot, met een totale duur van 35 seconden, wordt drie weken lang vertoond op Nederland 1, 2 en 3, Veronica, RTL 4 en 5 en SBS 6; in totaal zo’n vijf keer per dag.
De Garantiemakelaar ontpopt zich in het filmpje als een ware James Bond. Op huizenjacht met een klant springt deze bij het zien van zijn droomhuis ineens uit het vliegtuig. Zonder parachute. De garantiemakelaar er achteraan, mét parachute. Symboliek van het hele verhaal: de Garantiemakelaar beschermt zijn klant bij een sprong in het diepe. Regisseur van de spot is Hans van Rijs, die onder meer de maker is van de commercials met de Melkunie-Koe.
TV Woonmagazine
De makelaarsketen is met ingang van het nieuwe televisieseizoen overigens gestopt met deelname aan het programma TV Woonmagazine. “Het budget wordt nu besteed aan de reclame op televisie. En daarin kunnen we onze boodschap veel beter kwijt”, legt formulemanager Maurice Koopman desgevraagd uit. De tv-campmagne van de garantiemakelaars wordt ondersteund met printadvertenties in de woonbladen.
De Garantiemakelaar springt als James Bond zijn klant achterna.

Reageer op dit artikel