nieuws

Garantiefonds met click bij Van Nierop

Archief

Van Nierop biedt polishouders en beleggers de mogelijkheid om te beleggen in een nieuw garantiefonds, met clickmogelijkheid.

Het Aegon GarantiePlus Fund is door Aegon en dochter Van Nierop samen ontwikkeld. Gelden uit het fonds worden belegd in kwartaaldeposito’s, waardoor de inleg na drie maanden in gegarandeerd. Verder kunnen call-opties op de AEX-index voor extra rendement zorgen, als de index stijgt.
Eenmaal behaalde fondsrendementen worden na drie maanden vastgeclickt en kunnen vervolgens niet meer verloren gaan (de zogenoemde kalenderclick). Het gemiddelde historisch fondsrendement – afgeleid uit de Code Rendement & Risico – is 9%; dit betreft echter een gesimuleerd rendement.
Instappen is iedere maand mogelijk, omdat Van Nierop drie series van het fonds heeft gemaakt. Uitstappen kan eveneens iedere maand, maar hierbij kan enig koersrisico optreden als de betreffende periode van drie maanden nog niet verstreken is.

Reageer op dit artikel