nieuws

Garantie Sterpolis op no-claimkorting

Archief

Sterpolis geeft nieuwe autoverzekerden een jaar lang garantie op hun no-claimkorting, ongeacht op welke trede zij zich bevinden op de bonus/malus-ladder.

Het aanbod geldt van 18 september t/m 6 oktober, voor mensen die een nieuwe autoverzekering sluiten bij Sterpolis. De garantie op de no-claimkorting geldt niet alleen voor mensen op de hoogste trede – bij Sterpolis 80% – maar ook voor mensen die weinig schadevrije jaren hebben. “Dat is uniek in de markt”, weet Sterpolis.
De no-claimgarantie geldt alleen voor de eerste schade. Bij de tweede schade in het eerste verzekeringsjaar volgt wel een terugval op de bonus/malus-ladder. “We willen met dit aanbod natuurlijk geen notoire brokkenmakers aantrekken”, aldus marketingmanager José Rouwenhorst.
Sterpolis doet het aanbod na een onderzoek onder (potentiële) verzekerden. Volgens de direct-writer voelen veel mensen zich onevenredig zwaar gestraft als ze eens in de zoveel jaar ‘een keer pech’ hebben.
De campagne rond de no-claimgarantie bestaat uit radiocommercials, advertenties op voorpagina’s van dagbladen, buttons en banners op internet en persoonlijke mailings.

Reageer op dit artikel