nieuws

Garantie Nieuwe Hollandse Lloyd: in 1997 geen stijging ziekengeldpremie

Archief

Overtuigd van de juistheid van haar tariefstructuur, heeft de Nieuwe Hollandse Lloyd een opmerkelijke prijsgarantie bij haar ziekengeldverzekering geïntroduceerd.

De Nieuwe Hollandse Lloyd garandeert, dat zowel de premie als het eigen behoud, uitgedrukt in een percentage van de verzekerde loonsom, tot 1 januari 1998 niet zal worden verhoogd. “Een verlaging behoort, bij een daling van het verzuim, natuurlijk wel tot de mogelijkheden”, zo heeft de maatschappij vorige week bekend gemaakt.
Medio maart gaf Nationale-Nederlanden als garantie af, dat haar ziekengeldpremies alleen kunnen stijgen als het eigen verzuim in een bedrijf een duidelijke stijging vertoont ten opzichte van het niveau van 1995 (experience-rating). “Bedrijven die voldoende gegevens hebben aangeleverd voor een adequate premieberekening krijgen tevens de garantie dat een stijging op basis van de experience-rating nooit meer dan 20% zal bedragen”, aldus NN.

Reageer op dit artikel