nieuws

Garantie in Falcon Levensplan+

Archief

Falcon Leven heeft een garantieoptie ingebouwd in het Levensplan+, waarbij de opgebouwde waarde in de laatste vijf jaar naar een rentedepot wordt overgeheveld.

Deze PlusGarantie kan worden gesloten naast de al bestaande productvariant. “De markt vraagt om garantieproducten”, aldus Falcon. De garantie betreft een aanvullende dekking op het Levensplan+. Daarvoor wordt op jaarbasis een garantieopslag van 0,5% in rekening gebracht.
Bij de PlusGarantie-variant wordt belegd in het Mix Depot Nautraal en het Rente Depot van Falcon. Bij aanvang van de polis wordt volledig belegd in het eerstgenoemde fonds; in de laatste vijf jaar wordt de waarde in stappen overgezet naar het Rente Depot, waar ook de resterende te betalen premies in worden gestort.
Falcon brengt de nieuwe variant onder de aandacht met een actie rond het thema bergbeklimmen. “Een karabiner zorgt ervoor dat een bergbeklimmer ‘gezekerd’ is en dus niet helemaal naar beneden valt. Net als onze PlusGarantie.” Tussenpersonen die voor eind dit jaar vijf nieuwe premiebetalende LevensPlannen verkopen met de garantieoptie, krijgen een klimarrangement voor twee personen.

Reageer op dit artikel