nieuws

GAB Robins van start met risicoanalyse-dochter

Archief

Expertisebedrijf GAB Robins Takkenberg heeft een nieuwe dochter opgericht die zich volledig toelicht op het in kaart brengen van risico’s en het adviseren van bedrijven over maatregelen om deze te beperken.

Het nieuwe bedrijf GAB Robins Risk Analyses Services (G-RAS) heeft geen werknemers. Voor opdrachten worden experts ingeschakeld uit de al bestaande organisatie. De experts hebben daartoe een opleiding gevolgd, die is gericht op risicoanalyse.
G-RAS levert ondernemers diensten als technische inspectie, vooropname en het maken van risico-inventarisaties en -profielen. Verder wordt advies gegeven over schadebeperkende maatregelen, begeleiding bij schadelastbeheersing, het opstellen van calamiteitenplannen, begeleiding bij niet-verzekerde schades en het berekenen van de financiële gevolgen van risico’s.

Reageer op dit artikel