nieuws

GAB Robins: 10% meer opdrachten

Archief

Jeroen Fröhlich, directeur van expertisebedrijf GAB Robins Takkenberg, ziet het komende jaar met vertrouwen tegemoet.

“Ik geloof sterk in een toekomst voor de expertisemarkt”, zo sprak hij op de jaarlijkse Christmas Party van zijn bedrijf. “Voor het eerst in vijf jaar tijd zagen wij een stijging van het aantal opdrachten met zo’n 10%. Spraakmakende schaden passeerden onze bureaus, waaronder de afwikkeling van de derdenschaden in Enschede, kromgetrokken landingsbanen bij Schiphol, een ingestorte trap in Utrecht, ontwapende gebouwen in Bos en Lommer en vele soortgelijke incidenten. 2007 zal u een nog sterker GAB Robins brengen.”
Aan het slot van Fröhlichs toespraak vond de inmiddels traditionele verloting plaats. Hiertoe waren de visitekaartjes van de gasten verzameld, waaruit oud-directeur Henk Grootkerk drie prijswinnaars trok. Volgend jaar zal waarschijnlijk een andere locatie voor de Christmas Party gevonden moeten worden, want de vaste locatie kasteel Hooge Vuursche wordt verbouwd.

Reageer op dit artikel