nieuws

Fusieplan Aalsmeerse assurantiekantoren

Archief

De Aalsmeerse assurantiekantoren Adviesgroep WBM en Rozendal & Van Bemmel zijn fusiebesprekingen begonnen. Samengaan zou leiden tot een bedrijf met dertig medewerkers en een premie-omzet van circa f 30 miljoen.

De mogelijke fusiepartners zijn elk het resultaat van een bundelingsproces in het midden van de jaren negentig.
In 1995 ontstond de Rozendal & Van Bemmel Adviesgroep uit een fusie van het Aalsmeerse kantoor Rozendal Advies en Van Bemmel Assurantiën uit Uithoorn. In 1998 richtte deze combinatie een volmachtbedrijf op.
De basis voor WBM werd in 1996 gelegd, toen de assurantiekantoren Mantel en Boom gingen samenwerken. Later sloten assurantiekantoor Hans Broers uit Uithoorn en assurantiekantoor Poortvliet uit Aalsmeer zich bij de groep aan.
De partijen hopen eind juli duidelijkheid te hebben over de haalbaarheid van de fusie.

Reageer op dit artikel