nieuws

Fusiekrant van Reaal en SNS

Archief

Alle medewerkers van de Reaal Groep en de SNS Groep worden op de hoogte gehouden van het verloop van het fusie-onderzoek via een gezamenlijke informatiekrant.

De speciale uitgave, FusieNet gedoopt, zal de komende maand regelmatig verschijnen, aldus Reaal in het huisorgaan ‘de Reaalist’. De eerstvolgende uitgave van FusieNet verschijnt in de loop van februari of maart.
De toekomstige raad van bestuur van SNS-Reaal en de stuurgroep die het fusie-onderzoek begeleidt, wordt gevormd door: voorzitter Jan Vugts (SNS), de vice-voorzitters Wout Tuinenburg (Reaal) en Wim Blind (SNS), en de ‘gewone’ leden Jan Verheij (Reaal) en Ton Boersma (SNS).
In mei moet deze stuurgroep uitsluitsel geven over de halbaarheid van de fusie van SNS Groep met Reaal Groep.

Reageer op dit artikel