nieuws

Fusie Oost-Brabantse intermediairbedrijven

Archief

De bedrijven Clercx Liebau (Helmond) en VB&T Groep (Eindhoven) gaan per 1 januari fuseren.

Met ruim honderd medewerkers ontstaat volgens de fusiepartners één van de grootste, onafhankelijke intermediairbedrijven van Zuid-Nederland, actief in makelaardij, vastgoedbeheer en assurantiebemiddeling.
De verzekeringstak telt straks twintig werknemers, met vestigingen in Eindhoven (nu VB&T Assurantie Adviseurs) en Helmond (Clercx-Liebau Verzekeringen). Het nieuwe bedrijf, waarvan de naam nog niet bekend is, ambieert meer vestigingen in andere Brabantse steden zoals Tilburg, Den Bosch en Breda.
Eigenaren worden Sylvain Liebau (48), Thijs Rambonnet (46) en Frank van de Kam (38). René Clercx (53) zal alleen als adviseur aan het bedrijf verbonden blijven.

Reageer op dit artikel