nieuws

Fusie NBVA-leden De Graaf en Beuken

Archief

De intermediairbedrijven De Graaf Advies (Hilversum) en Beuken Assurantiën (Baarn), beide lid van de NBVA, gaan per 15 mei samen.

De nieuwe De Graaf & Beuken Adviesgroep vestigt zich in Hilversum, in het huidige pand van De Graaf aan de Havenstraat. Het nieuwe kantoor zal zes werknemers tellen; de aandelen komen in handen van Gert de Graaf jr. en de van Beuken afkomstige Hans van Sambeek. Gert de Graaf sr. blijft als commissaris aan het assurantiekantoor verbonden.
Het Hilversumse bedrijf zal de administratie uitbesteden aan Vandien Assuradeuren in Alphen aan den Rijn. “Reden hiervoor is dat we de laatste twee, drie jaar enorm veel vertragingen oplopen door problemen bij maatschappijen. Uitbesteden scheelt ons een hoop tijd”, aldus De Graaf jr. Via Vandien heeft De Graaf & Beuken tegelijkertijd de beschikking over twintig volmachten.

Reageer op dit artikel