nieuws

Fusie Mooijman en Agterdenbosch

Archief

De Voorburgse assurantiekantoren Agterdenbosch en Mooijman zijn samengegaan.

De NVA-leden gaan voortaan door het leven als Mooijman Agterdenbosch Makelaars in Assurantiën.
Het kantoor van Agterdenbosch aan de Parkweg 57 wordt gesloten. Het fusiebedrijf telt, inclusief firmanten, acht personeelsleden en gaat werken vanuit het Mooijman-kantoor aan de Hofwijckstraat 1 (tel. 070-387.18.18).
Volgens Marcel Mooijman is de fusie voor beide intermediairbedrijven noodzakelijk met het oog op de toekomst. “Je hebt een bepaalde omvang nodig om nog van enige importantie te zijn voor verzekeraars. Daarbij komt dat je de deskundigheid en capaciteiten van je kantoor hiermee vergroot. En voor Marianne Agterdenbosch speelde de opvolging ook nog een rol.”

Reageer op dit artikel