nieuws

Fusie Maat-Hapré

Archief

Maat Adviseurs te Ede en de Hapré Adviesgroep te Zutphen zijn een fusie aangegaan.

Zij zullen in de toekomst uitsluitend onder de naam Maat Adviseurs opereren, om reden dat deze naam landelijke bekendheid geniet. Hapré-directeur Raymond Harmsen is toegetreden tot het managementteam van Maat Adviseurs. Door de aanwezige pensioendeskundigheid binnen Hapré wil Maat Adviseurs zich in de toekomst steeds meer gaan manifesteren als pensioenadviseur en zich ook in toenemende mate richten op de (agrarische) MKB-markt.
De Hapré-vestiging in Zutphen wordt voortgezet als Maat-kantoor, speciaal voor de stedendriehoek Zutphen-Apeldoorn-Deventer. Het aantal medewerkers groeit naar vijftig, terwijl het totale klantenbestand op 15.000 uitkomt.
Charles d’Ancona voor het Hapré-kantoor, dat binnenkort wordt omgedoopt tot Maat-vestiging.

Reageer op dit artikel