nieuws

Fusie adviesbureaus Ten Pas en Mercer Rietmulder

Archief

Actuarieel Bureau Dr W.G.J. ten Pas en adviesbureau in werknemersvoorzieningen William M. Mercer Rietmulder zijn op 1 oktober een fusie aangegaan onder de naam William M. Mercer Ten Pas.

Mercer Ten Pas is een onderdeel van het internationale adviesbedrijf in werknemersvoorzieningen William M. Mercer, met ruim 7.000 werknemers onder wie 800 actuarissen. Dit bedrijf maakt op zijn beurt deel uit van het Amerikaanse concern Marsh & McLennan Companies, gespecialiseerd in dienstverlening inzake verzekeringen en pensioenen aan ondernemingen.
Steeds meer klanten van bureau Ten Pas hebben vestigingen in het buitenland. Om die te kunnen bedienen stond Ten Pas voor de keuze: lid worden van een internationaal netwerk met behoud van zelfstandigheid of zich laten opnemen in een internationaal adviesbedrijf. Men heeft voor de laatste oplossing gekozen omdat het lidmaatschap van een netwerk te vrijblijvend is, aldus een woordvoerder.
Het hoofdkantoor van Mercer Ten Pas is het kantoor van fusiepartner Ten Pas in Amsterdam. De directie bestaat uit de directeuren van de twee fusiepartners. Directievoorzitter is R. Sprenkels, een van de certificerend actuarissen van Ten Pas.
De twee fusiepartners hebben samen 150 mensen in dienst.

Reageer op dit artikel