nieuws

Fundum nieuwe partner Dutch Insurance Network

Archief

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Fundum is de jongste zakenpartner van Dutch Insurance Network.

De samenwerking houdt in dat Dutch Insurance Network producten van Fundum (dochter van het Amerikaanse Unum) speciaal onder de aandacht zal brengen van zijn leden. In eerste instantie zal het gaan om de ArbeidsGeschiktheidsVerzekering van Fundum, bedoeld voor dga’s, zelfstandig ondernemers en vrije beroepers.
Bij Dutch Insurance Network (45 medewerkers) zijn inmiddels ruim vierhonderd tussenpersonen aangesloten. De Nieuw-Vennepse onderneming heeft soortgelijke overeenkomsten met De Amersfoortse, Arag, Avvl, Direktbank, Finata, Generali, De Goudse, Hypotrust en Zurich. Jan Oosterbroek (Fundum), Joep van den Eijkel (Dutch Insurance Network) en Joost Keizer (Fundum) zijn content met de samenwerking.

Reageer op dit artikel