nieuws

Funda samen met Independer

Archief

Bezoekers van woningsite Funda krijgen voortaan bij iedere woning een hypotheekadvies van Independer.nl.

Daarvoor is woningsite Funda een samenwerking aangegaan met vergelijkingssite en tussenpersoon Independer. Bij elke gepresenteerde woning staat een overzicht van de voordeligste tien hypotheken bij Independer. Vanuit dit overzicht kan direct een offerte worden aangevraagd.
Het financieren van woningen kon via Funda altijd al. In het begin werd de klant naar een financieel adviseur doorverwezen. Later is het accent verschoven naar het maken van een berekening voor het aanvragen van een offerte.
Adviesmodule
Om te kunnen bepalen wat de beste hypotheek is, heeft Independer een online adviesmodule ontwikkeld, die geheel in de Funda website zal worden opgenomen. Daarin wordt gekeken naar voorwaarden, samenstelling en prijsstelling van de beschikbare hypotheekproducten. “De onafhankelijke inhoud van Independer sluit goed aan bij de wijze waarop wij onze bezoekers willen voorzien van informatie”, aldus Robert van Veelen, algemeen directeur van Funda.
De samenwerking met Independer zal op korte termijn verder worden uitgebreid. Zo kan de klant in de toekomst door middel van een interactieve module, een keus maken uit de voor hem meest geschikte hypotheek. Zowel Funda als Independer werken in dat traject samen met Erkende Hypotheekadviseurs. Alle offerteaanvragen die via Funda binnenkomen, worden getoetst door een onafhankelijk en gecertificeerd financieel adviseur. Deze draagt vervolgens zorg voor de opvolging van de aanvraag.

Reageer op dit artikel