nieuws

Funda en Independer gaan in zee met ZO hypotheken

Archief

Tussenpersoon ZO hypotheken (Delft) gaat samenwerken met Funda en Independer.

ZO gaat de groeiende stroom hypotheekaanvragen behandelen die Funda en Independer zelf niet aankunnen. Beide organisaties hebben al zo’n samenwerking met franchiseorganisaties als De Hypotheker en de Hypotheekshop. ZO gaat dat doen als zelfstandig tussenpersoon.
Volgens Pascal de Roo, van ZO hypotheken, heeft het track en trace–systeem van ZO mede tot de samenwerking geleid. “Hypotheekadviesgesprekken zijn vaak korte, vlotte contacten”, zegt De Roo. “Daarna moet de klant drie weken gaan zitten wachten. Bij ons kan de klant 24 uur per dag het complete dossier volgen en weet hij hoe het ermee voorstaat. Dat heeft zeker toegevoegde waarde.”
Independer kijkt of dat volgsysteem ook bij andere tussenpersonen kan worden toegepast.

Reageer op dit artikel