nieuws

FSD biedt ook Quartet Spaarhypotheek

Archief

In navolging van Xtensive biedt Financiële Service Desk (FSD) nu ook de Quartet Spaarhypotheek.

De naam verwijst naar de garantie dat de klant de eerste vier jaar 10% rente ontvangt op de ingelegde spaarpremie. Daarna volgt de hypotheek weer de normale hypotheekrente. Voordeel is dat de maandlasten in het begin lager uitvallen. Gedurende het eerste jaar ontvangt elke klant een extra korting op de hypotheekrente van 0,2%. Deze actie geldt voor leningdelen met een rentevastperiode van minimaal 10 jaar en loopt tot het einde van dit jaar.
De Quartet Spaarhypotheek kan met een overlijdensdekking op maat gesloten worden, ook zonder overlijdensdekking is mogelijk. Bovendien behoort premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid tot de mogelijkheden. Geldgever is WoonNexxt (ABN Amro); Universal Leven levert de spaarpolis.

Reageer op dit artikel