nieuws

Frisia weg uit Wognum

Archief

Frisia Financieringen van Dirk Scheringa Beheer (DSB) is tijdelijk verhuisd naar Opmeer.

Reden hiervoor is dat DSB Groep met ruimtegebrek in het Wognumse pand kampt. Frisia is vertrokken naar de Breestraat 11 in Opmeer (tel. 0229-57.61.61). Het nieuwe postadres is: Postbus 30, 1687 ZG Wognum. Over ruim een jaar betrekt de DSB-dochter samen met DSB Hypotheekcentrum een nieuw pand in Wognum.
Directie en stafmedewerkers van DSB verhuizen dan niet mee, maar blijven in het oude pand in Wognum, het zogeheten Klooster. Hiervan is het telefoonummer overigens wel gewijzigd in: tel. 0229- 57.74.44.
DSB Beheer heeft ook een nieuw logo waarin een schaatser staat afgebeeld. Hiermee wil het financieringsconcern “dynamiek, wilkracht en sportiviteit” tot uiting laten komen. Met de schaatser in het nieuwe beeldmerk wordt onmiskenbaar de link gelegd naar de sponsoring van een schaatsploeg, waar directeur/eigenaar Dirk Scheringa enkele maanden geleden mee startte.
Het nieuwe logo van DSB.

Reageer op dit artikel