nieuws

Friesland Bank Bij Friesland Bank kunnen klanten nu tot 80% van

Archief

de woningwaarde aflossingsvrij lenen

Wordt ook een andere hypotheekvorm gesloten, dan kan tot 70% aflossingsvrij worden geleend. “Het risico is voor ons dan namelijk groter”, aldus de bank. Woonweken Delta Lloyd houdt samen met Het Net tot juni de Woonweken. Op www.hetnet.nl/woonweken worden vragen op woongebied beantwoord. Op de site staat ook het Woonspel, waarbij praktische problemen in huis moeten worden opgelost. De hoofdprijs is een klusjesman voor een dag; iedere deelnemer krijgt 20% korting op woonartikelen bij een online winkel. WoonKit ABN Amro ABN Amro heeft voor starters op de woningmarkt een gratis WoonKit samengesteld, een map met informatie over het kopen van een huis. Wie de map op een van de bankkantoren afhaalt, maakt kans op een navigatiesysteem. Voor starters houdt ABN Amro op 6 en 13 mei de Woonzaterdagen. BLG e-mailservice BLG Hypotheken heeft de e-mailservice van extranet BLG Plaza uitgebreid. Tussenpersonen krijgen een herinnering als de geldigheidstermijn van een offerte dreigt te vervallen. Eind vorig jaar introduceerde BLG al een e-mailservice voor ontbrekende stukken.

Reageer op dit artikel