nieuws

Fries assurantiekantoor wint Hooge Huys-actie

Archief

Assurantiekantoor Ferwerda uit Joure is dubbel winnaar geworden van de Actie Autoverzekeringen van Hooge Huys.

Het kantoor haalde de hoogste extra productie ten opzichte van het voorgaande jaar en sloot daarnaast het grootste aantal nieuwe polissen voor Hooge Huys. De actie liep van 1 april 2000 tot 1 april 2001. Zowel de prijs voor de grootste productiestijging als de prijs voor de hoogste productie bestond uit een bonusprovisie van 10%. De prijzen werden in de vorm van twee waardecheques uitgereikt aan het personeel van de Friese tussenpersoon.
Accountmanager Aaldrik van Dalen (vierde van links) en commercieel manager Cor Dijkstra (rechts) van Hooge Huys reiken de prijs uit aan het personeel van Ferwerda.

Reageer op dit artikel