nieuws

Freelance Benefits biedt aov van Fundum

Archief

De Stichting Freelance Benefits biedt op de website (www.freelance-benefits.nl) een drietal aov’s: een Budget-aov, de Traditionele aov en de aov-Compleet.

Door bundeling van aanvragen heeft de Stichting volgens eigen zeggen een “zeer concurrerende aov met een hoge korting” kunnen bedingen bij Fundum.
“Het is niet zozeer dat Freelance Benefits een hoge korting bij ons heeft bedongen, maar wij zijn wel in staat om een aov-product te leveren dat aanzienlijk goedkoper is dan andere aov-producten”, zegt Joost Keijzer van Fundum.
Elke optie biedt de mogelijkheid een persoonlijke offerte aan te vragen. Binnen 24 uur wordt de offerte via e-mail toegestuurd. “Ruim 90% van de freelancers vraagt om een flexibele en goedkope arbeidsongeschiktheidsverzekering, uiteindelijk heeft maar 20% daadwerkelijk een aov geregeld en voor een veel te hoge prijs”, stelt de Stichting.
Freelance Benefits gaat er dan ook vanuit de het initiatief voorziet in een serieuze behoefte.

Reageer op dit artikel