nieuws

Fraudesysteem

Archief

Taxatiebureau TaxaNet (250 taxateurs) heeft een systeem ontwikkeld dat fraude met taxatierapporten moet tegengaan. Dit zogeheten stoplichtmodel controleert de gegevens en voegt een kwaliteitsrapport toe. Met Reaal, dat ook werkt met 5punt20, is een samenwerking gestart.

Re/Max en Nedfin
De ruim 85 vestigingen van Re/Max kunnen hun hypotheek- en levenproductie voortaan onderbrengen bij het Nederlands Financieel Instituut (Nedfin).
Volmachten
AXA heeft volmachten verleend aan Melching Assuradeuren in Drachten en Alckmaer Assuradeuren in Bergen (NH). Melching telt 75 medewerkers en _ 40 mln premievolume. Alckmaer is het volmachtbedrijf van assurantiekantoor Boon. Reaal heeft met Lancyr Tilburg een volmachtovereenkomst gesloten, waarvan de vier overige backoffice-kantoren van Lancyr ook gebruik gaan maken.

Reageer op dit artikel