nieuws

Franchiser Xtensive neemt Malex over

Archief

Hypotheekdienstverlener Xtensive Franchising (Afab) heeft de activiteiten van Malex uit het Gelderse Loenen overgenomen en daarmee vooral de formules Aefin en Corridor versterkt.

Malex is in grote lijnen te vergelijken met Corridor: een mid-office hypotheken voor het intermediair.
Bij Malex zijn circa veertig intermediairs aangesloten, voor wie ook wordt ingekocht bij banken en verzekeraars. De voordelen voor Corridor zijn onder meer: het in huis halen van nog meer specifieke kennis en vergroting van het huidige volume met circa _ 175 mln.
Voor Aefin betekent deze overname een uitbreiding van het intermediairnetwerk met veertig kantoren. Bovendien is er nog een actuele lijst met geïnteresseerde intermediairs voor handen, die opnieuw zal worden benaderd.

Reageer op dit artikel