nieuws

Franchiseformule Jonkman Adviesgroep nog in de maak

Archief

De begin vorig jaar aangekondigde franchiseformule van de Jonkman Adviesgroep (Lelystad) moet nog altijd van de grond komen. Eind september zou het zo ver moeten zijn.

“Ik ben bezig met het schrijven en vervolgens toetsen van een vijfjarenplan voor deze franchiseformule. Dat moet eind september klaar zijn”, zegt directeur Elly Jonkman.
Begin vorig jaar kondigde Jonkman aan van start te gaan met een franchiseformule waarvoor ze geen jonge honden zocht, maar franchisenemers van veertig jaar en ouder. Op dat moment was er één tussenpersoon aangesloten. “Deze haakte echter af omdat het zelfstandig ondernemerschap toch niet geschikt voor hem was”, zegt Jonkman.
“Daarnaast heb ik mij verkeken op de hoeveelheid werk die in het begin van dit jaar op ons afgekomen is. Denk maar aan WFD, zorgstelsel et cetera.”
Jonkman heeft inmiddels haar volledige portefeuille geanalyseerd. “Dat is heel goed geweest. Op basis van deze analyse gaan we verder. Het plan voor de franchiseformule ligt er al, maar nu gaan we het toetsen op basis van deze analyse.”

Reageer op dit artikel